Kaputt!

Det var den arbeids helgen! I dag tidlig da jeg våknet var ryggen min helt stiv, klarte såvidt å vippe meg utav sengen, å da sier det seg vel selv at jeg ikke har noe på jobben å gjøre? Har knasket på smertestillende og voltaren tabeletter siden Onsdag, hadde jo håpet det skulle gi seg,men neida. Men synes det er viktigere å ta vare på seg selv,enn å tvinge seg avgårde på jobb. Ryggen er ikke noe å tulle med.

På tirsdag er det endelig oppstart i togservice jobben. Så nå skal jeg bruke helgen på å ta vare på meg selv, å forhåpentligvis bli brukbar i ryggen. Uniformen er strøket og klar, jeg gleder meg!

// Turist sa du?! – Hassan Keyf,April 2012.

Tidligere i dag spiste jeg alt for masse pizza til middag og en enda mett. Så tror ikke det blir så mye Lørdag`s kos på meg i kveld. Hadde planer om og fylle opp boblebadet siden jeg har huset for meg selv helt til Onsdag,men utsetter det til i morgen tror jeg. Snart dukker mannen min opp å vi skal ha vår daglige skype date,dagens høydepunkt!

Nå skal jeg lene meg tilbake å drømme om Tyrkia og 30 grader,mens jeg titter utav vinduet på sneen som kom over natten. Jeg kjenner reisefeberen kommer krypende innover huden på meg allerede…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s