Blås Bort Dagen …

I dag har jeg faktisk ikke gjort noen verdens ting kjennes det ut som. Har vært en kjapp tur ute, tja kanskje 10 minutter, før jeg var hjemme og godt plassert i sofaen igjen. Lenge leve latskapen …

Det har blåst non stop utenfor veggene i dag, og det står fortsatt på. Jeg sitter og venter på en skikkelig våt høst storm, men med 18 grader og ikke et lite tegn til en regnskur, ser det dårlig ut. Men det kommer vel når man minst venter det.

DSC00404

Har hatt Selma på besøk i kveld, og vi har kost oss med premieren på Robinson ekspedisjonen på tv`n.  Da mannen hennes kom, hjalp de meg med litt tekst til scrapbooken jeg lager til mannen, før han selv kom hjem fra jobben.

Under en uke igjen til han fyller 25!!  Feiringen må vi ta allerede onsdag eller torsdag på grunn av jobben, så nå har jeg litt å tenke på. Blir ikke noe stort, men et lite selskap her hjemme, kake og presanger. Så om noen kanskje ha noen tips til hva man kan gjøre for og få til det lille ekstra, så tar jeg meget gjerne i mot ideer : )  Legg igjen en kommentar da vel!

Nei, jeg må avslutte. Både tv og Internett her hjemme er sykt ustabilt i dag. Lurer på om det har noe med den kraftige vinden og gjøre, har jo aldri vært sånn før. Vel, god natt peepz!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s