Burgundy Wallet ♥

Hei kjære lesere!

Har dere noen gang tatt en titt innom nettbutikken til Carriealong? Viss dere ikke har vær innom, anbefaler jeg dere å trykke HERfor og ta en titt på hjemmesiden deres. Carriealong har et stort utvalg av merkevare vesker, ryggsekker, lommebøker, reisievesker og flere andre typer vesker.
Prisklassene er veldig varierende, men her snakker vi om et hav av utvalg og god kvalitet så langt øyet kan se. Ordtaket  «pasjon for vesker siden 1879» kjenner man seg igjen med så snart man trykker seg innpå hjemmesiden.

Jeg har fått tilsendt denne lommeboken fra DIXIE i en deilig burgunder farge. Den er fin, enkel og stilren og passer perfekt som hverdags lommebok. Siden jeg har flust av lommebøker fra før, kommer denne lommeboken til og bli brukt til konkurranse eller giveway iløpet av måneden, viss det er noe interesse for det blant dere lesere da?

1551711_355910491218766_927148284_n//Bildet er linket

På hjemmesidene til Carriealong er der nå masse salg. Kanskje du finner ett skikkelig januar kupp!?
Noen av merkene du kan finner hos Carriealong er Fjällräven, Maani by adax, Dixie, Haglöfs, North face, Tiger of Sweden og mange, mange flere.

Om du ønsker og sende et av Carriealongs produkter i presang til noen, kan du få det sendt direkte hjem til vedkommende, ferdig innpakket. Leveringstiden er helt upåklagelig, og du kan regne med å ha bestillingen din hjemme i postkassen på knappe 3-4 dager!

//SPONSET INNLEGG

Reklamer

3 thoughts on “Burgundy Wallet ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s