FAEN!

Har styrt med badet i hele dag, fått inn en annen hylle, vasket, ordnet og skulle bare sette på en maskin med klær før jeg vasket over gulvet. Der bare strømmer det masse vann ut av maskinen og fyller hele badegulvet. Frustrerende? JA!
Måtte ringe han vi leier av, å det tok typ 2 minutter så var alt i skjønneste orden. Alt på grunn av en krone som satt fast i filteret. HAHA! Flaut …

I tillegg til hjelpen kom han med en LAPP med husleieøkning fra 1.februar og avregning på strøm fra 15.august til nå. Altså en husleie økning på 1600,- er noe jeg ikke godtar eller har råd til og da vil vi heller flytte. Også på to ukers varsel? Helt uakseptabelt!! Å strøm? Vi har jo strømmen inkludert?! Jeg blir så forbanna. Nå er både jeg og mannen i full gang med å finne et nytt sted og bo.
Veldig synd egentlig, nå som jeg akkurat har malt og begynt å kjenne på følelsen av at dette er hjemmet mitt. Men sånn er det, vi har ikke råd til å bo her lengre ….

20130602-012014.jpg//Arkivbilde

Dagen lille utblåsning! Kunne hatt en kjekkere slutt på uken. Men håper på en bedre start på den nye i stede.  I morgen er det mandag, ny uke og nye muligheter. Nå skal jeg snart krype under dyna så jeg er opplagt i morgen. Masse på planen! God natt.

 

Reklamer

6 thoughts on “FAEN!

 1. Avregning av strøm fra august?? wow! Har dokk ikke fastsatt inkl strøm i kontrakten for da kan du slå i bordet med den. Husleieøkning e det også lover på korr mye den kan øke og det avgjøres av konsumindeksen det året. Det er snakk om minimale prosenter den kan øke hvert år (rundt 1 prosent) Du må gå inn på statistisk sentralbyrå sine sider og sjekke pris, trykk på beregn prisveks. Det e en fastsatt lov og kan bare skje 1 gang pr år!! Det han gjør e ulovlig og det kan du si ifra om

  • Han har fått klar beskjed i fra fra høyeste hold. Tok kontakt med firma for en klarhet i dette! Så slepp heldigvis p legg ut 12 lappa neste mnd.
   Håpa på en Anna plass å bo snart 🙂

 2. Han kan ikke øke husleien med en konsumprisinndeksen, og det kan han ikke gjøre før dere har bodd der en stund. Om det blir mer krøll så kan dere få gratis jushjelp nede på jushjelpa på kalvskinnet.

  Om dere skal finne ny bolig er det bare å hive seg rundt nå, studentene begynner å lete (og leie) allerede i april/mai.

  • Har vært i kontakt med frost og de er å saken. Blir vanlig husleie her, om ikke litt rimeligere faktisk. Men vil flytte, orker ikke dette kjenner jeg.
   Ja ser studentene er på jakt allerede, så er i full leting, håper bare neon vil ta over her før 3 mnd …
   Takk for tipsene forresten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s