My Friday …

Fredag og helg. Ute blåser det, å det tror jeg faktisk det har gjort den siste måneden?
Litt lei av den iiiskalde og sure vinden nå. Jeg drømmer nemlig om vår…
Min fredag er verken koselig eller innholdsrik, den ser nemlig slik ut :

20140124-193556.jpg
Jeg pakker og pakker. Har hatt litt stopp de siste dagene siden det var litt uvisshet rundt innflyttingsdato, men fikk klar signal i ettermiddag, så da var det bare å hive seg rundt. Mye som skal i boks på en uke. Skal virkelig belønne meg selv om jeg klarer og levere fra meg nøklene neste helg!

Ønsker dere alle en riktig god helg 

Reklamer

4 thoughts on “My Friday …

 1. Hei! Jeg lurer på noe jeg gjerne vil ha svar på! Så fint om du kunne svart meg Jeg har en forlovede fra Marokko, og vi har vært kjærester i snart 1 år. Jeg har besøkt han 2 ganger, grunnen til at det har blitt lite er på grunn av at jeg studerer for å bli sykepleier. Det er vanskelig for meg å få tid til å reise til han hele tiden. Jeg har egentlig bare tid når jeg har ferie, jeg drar selvfølgelig når jeg har sjansen. Jeg har vært hos han i 20 dager til sammen. Nå har vi søkt om besøksvisum og jeg har fått en god del hjelp av familien min. Både med invitasjon og garantierklæring ++. Vi snakker nesten hele dagen sammen, og har et veldig sterkt forhold. Over til noe annet. Fikk dere besøksvisum første gang dere søkte? Og hvor lang tid tok det å få svar? Eventuelt hadde invitasjonen og garantierklæringen din noe å si? Vi la ved alle papirer vi trengte , og litt mer. Håper han får positivt! Er vanskelig for meg og studere mens jeg har en forlovede der, som jeg ikke kan besøke når jeg vil.

  • Hei Lina 🙂
   Vi fikk besøksvisum første gangen vi søkte Min far sto bla. som garantist. Invitasjon og garantierklæringen er jo et dokument man må ha uansett når man søker. Utover dette hadde jeg kun de papirene på listen i tillegg til et personlig brev og en a4 side med div bilder av oss sammen.
   Vi fikk svar etter 11 dager viss jeg ikke husker helt feil. En ambassade har som regel 15 dagers behandlingstid på besøksvisum.
   Jeg skjønner godt at det ikke er enkelt med et distanse forhold når man er fulltids student. Men det er utrolig hvor sterk kjærligheten er.

 2. Takk for hyggelig svar! Håper vi også får det på første forsøk. Satser på at hjelpen fra familien min skal slå positivt ut! Jeg vet at det også er litt forskjell på Marokko og Tyrkia når det gjelder avslagsprosent, men det er ikke mye forskjell! Håper bare dem tar i betraktning at jeg er fulltid student, og skjønner situasjonen min. Det skreiv jeg alt om i invitasjonen. I tillegg at han forklarte dem alt. Jeg bor også ikke i egen leilighet, jeg bor hos mormoren min når jeg studerer. Det vet dem også. Så jeg bor på en måte hjemme!

  • Tror nok ikke hjelpen fra familien er til noe mer hjelp enn garantien. UDI ser nok ikke lengre enn det, dessverre.
   De ser nok på situasjonen din, og du har jo skrevet og forklart, så da er det ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet. Krysser fingrene for dere 🙂
   Må få høre hvordan det gikk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s