JEG ER GODKJENT !

Denne uken hadde jeg siste kurs dag i Oslo. Av de 9 kursdagene som har vært, har jeg fått til 7 og kursbeviset er i boks. Dette kurset er obligatorisk for og få operasjon ved Aker sykehus.

Etter å ha undersøkt litt med en av mine kursledere hvordan veien videre blir, siden jeg benytter meg av fritt sykehusvalg og slikt, tok han en telefon og plutselig hadde jeg time hos kirurgen!
Det kom kjempe brått på, men en sånn sjanse må man bare ta. Etter samtale med kirurgen ble vi enige om at jeg skal ta en gastric sleeve operasjon.
Nå er neste steg i prosessen et pre operativt kurs på 3 timer, hvor vi får en del informasjon om mat før og etter operasjonen. Bare den delen er en lang og annerledes prosess. Man skal gjennom både flytende, moset og gradvis over på fast føde etterpå, og det kan være utfordrende på mange måter. Jeg har time allerede i begynnelsen av desember, og ifølge det som blir sagt kan jeg få innkallelse allerede før jul til operasjon, men er senest innen utgangen av januar. Det er snart dere!
Kirurgen sa at jeg ikke trengte å tenke på årets julemat, for enten var jeg på flytende etter operasjon, eller diett før operasjon, så det er jo en ekstra utfordring oppi alt.

1412268_483597761783371_6826828447237453607_o

Siste kursdagen ble feiret med kursleder Per`s kalorifattige sjokoladekake. Veldig koselig!
Nå er jeg nødt til å hive meg rundt med både røykeslutt,, trening, kosthold, vaner, listen er såå lang…
Jeg har iallefall meldt meg inn på Easy fit for en måned, og vært innom å tatt en titt. Men ryggen har vært litt kaputzki, å det hemmer seriøst alt denne gangen!

Ha en fin kveld dere, jeg håper å bli flinkere og skrive innlegg her.

Reklamer

2 thoughts on “JEG ER GODKJENT !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s