Om meg

May-Lise heter jeg!

Kom til verden en November morgen i 1989 på sykestua i Svolvær. Jeg er oppvokst i vakre Lofoten sammen med familie og venner, og ser tilbake på en veldig fin barndom med mye aktivitet og utfordringer. Jeg har noen fantastiske foreldre,en storebror og to storesøstre,som igjen betyr at jeg er en skikkelig “attpåklatt” som vi sier nordpå. Som barn og ungdom har jeg blant annet vert drill pike og spilte håndball i hele 10 år,før jeg måtte avslutte pga.skade.

Jeg flyttet tidlig hjemmefra, var bare 15 år. Prøvde meg på videregående, men siden jeg allerede var kraftig skolelei etter ungdomsskolen, sluttet jeg ganske fort. Startet tidlig og jobbe og har gjort litt av hvert,men det var i service bransjen jeg trivdes best,kombinert med jobb på sykehjem har dette funket flott gjennom årene. Men jeg kjenner per dags dato at jeg gjerne kunne tenkt meg en utdanning, og drømmen er nok en jobb innen reiseliv.

Nå er jeg bosatt i Charlottenberg, et lite tettsted på grensen mellom Norge og Sverige. Her jobber jeg som personlig assistent i Frösunda. Jeg har bosatt meg her av den enkle grunn at jeg her får leve sammen med mannen min. Vi benytter oss av EØS løsningen, og vi håper på å returnere til Norge sommeren 2013. Men hvem vet, kanskje vi blir?

// Vårt første bilde sammen, April 2011

i 2011 mens jeg bodde i Tyrkia, traff jeg Bayram – som viste seg å være mannen i mitt liv. Vi bodde store deler av 2011 sammen i Tyrkia og noen måneder i Norge, og nå har vi nylig etter mye venting, endelig startet hverdagen vår sammen igjen.

66070_170866259723191_1114253665_n

I mars 2012 gjorde vi Imam Nikah, som er religiøst ekteskap i Islam. Vi signerte papirer i juni og hadde en stor bryllupsfest i Adana i november samme år.

Kjærligheten ♥

Reklamer

2 thoughts on “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s